"

"
SEVGİLİ KARDEŞİM AYLİN COŞAR ONAT'IN ARAMIZDAN AYRILARAK SONSUZLUĞA UĞURLAYIŞIMIZIN ;5. YILINDA SEVGİ , RAHMET VE ARTAN ÖZLEMLE ANIYORUZ. O KADAR ÖZLEDİK Kİ; ATTIĞIMIZ ADIMDA, ALDIĞIMIZ NEFESDE HEP BİZİMLESİN. 17 AĞUSTOS 2011

21 Nisan 2013 Pazar

PORTAKAL SUYU TATLISI *** NAZMİYE




MALZEMELER
  • 3 su bardağı portakal suyu
  • 3 su bardağı süt
  • 1 paket kakaolu petibör bisküvi
  • 2 paket vanilyalı puding
  • 2-3 çorba kaşığı dövülmüş fındık
YAPILIŞI
 1 paket puding 3 bardak portakal suyu ile karıştırarak pişirilir. Islatılmış borcama boşaltılır. 
3 su bardağı süt ile diğer puding karıştırarak pişirilir. Soğutulur, ılıklaşınca içine kırılmış bisküviler ve fındık eklenir. Borcamdaki diğer karışımın üzerine yayılır. Bir gece buzdolabında bekletilir. Ters çevrilerek servis tabağına alınır. Portakallı kısım üst tarafa gelir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder