"

"
SEVGİLİ KARDEŞİM AYLİN COŞAR ONAT'IN ARAMIZDAN AYRILARAK SONSUZLUĞA UĞURLAYIŞIMIZIN ;5. YILINDA SEVGİ , RAHMET VE ARTAN ÖZLEMLE ANIYORUZ. O KADAR ÖZLEDİK Kİ; ATTIĞIMIZ ADIMDA, ALDIĞIMIZ NEFESDE HEP BİZİMLESİN. 17 AĞUSTOS 2011

23 Ocak 2014 Perşembe

İNCİR TATLISI *** SEMA

MALZEMELER

  • 300 gr kuru incir
  • 1 su bardağı ceviz içi
  • 3 çorba kaşığı pekmez
  • 1 tatlı kaşığı tereyağ
YAPILIŞI
İncirler enlemesine kesilir ve içerisine birer adet ceviz doldurulur. Bir tencereye dizilir. Üzerine yarım bardak suya karıştırılmış pekmez dökülür. Kısık ateşte suyunu çekinceye kadar pişirilir. İncirler yumuşayınca tereyağ eklenir. Ilık olarak servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder